maandag 18 maart 2013

Personal: planning

Plannen, plannen en nog eens plannen. Iets waar ik heel goed in ben is: planningen maken. Maar helaas, het mag dan natuurlijk niet zo zijn dat ik ze ook daadwerkelijk uitvoer. Voor alles maak ik planningen, voor wat ik in het weekend wil doen, welk artikel ik wanneer weer publiceren en wanneer ik welk vak wil leren voor mijn komende examens. Maar op de een of andere manier komt het altijd aan op de dag van te voren. d-r-a-m-a.


Ik maak planningen, overal en nergens. De eerste plaats is mijn agenda, maar die staat onderhand zó vol dat het daar niet meer bij past. Op dit moment is mijn agenda alleen voor dingen die met school te maken hebben en afspraken die ik heb in bijvoorbeeld het ziekenhuis. 

Voor mijn blog heb ik een apart schrift. Een apart schrift waar ik al mijn ideeën in schrijf. Daarnaast staat daar ook een planning in van welk artikel ik op welk moment wil schrijven/plaatsen. Nou moet ik zeggen, dat werkt best goed! Een zéér goede tip die ik aanraad aan mensen die hetzelfde probleem hebben als ik. 

Hebben jullie ook problemen met plannen? Maken jullie wel planningen maar komen jullie ze niet na? Of maak je ze überhaupt al niet? Mijn streven voor de komenden maanden is: me aan mijn planningen houden. Ik ben een enorme stresskip en ik zou het mezelf zoveel makkelijker maken als ik wat meer geordend zou werken. ha-ha

Ik ben benieuwd naar jullie manier van plannen! Hebben jullie nog tips?

Bedankt voor het lezen

xoxo

2 opmerkingen: