dinsdag 5 maart 2013

I need your help!

Hee lieverds. Gister hebben jullie het een en ander kunnen lezen over mij. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd naar het een en ander over jullie! Niet alleen persoonlijk, al vind ik het super leuk om verhalen over jullie te lezen/horen. Maar vooral ben ik vandaag enorm benieuwd naar jullie mening! Op dit moment heb ik het even super druk met school, maar ik ben van plan om, na deze drukke tijd, mijn blog nog meer te richtten op wat jullie willen.Als eerste zou ik het enorm waarderen als je even zou laten weten wat voor artikelen jullie het liefst lezen op Beautyblog. Dit kun je onder dit artikel in de comments achterlaten, maar je kan ook even stemmen op de enquete. Op deze manier kan ik ervoor zorgen dat jullie zo veel mogelijk juist die dingen kunnen lezen die jullie daadwerkelijk willen lezen. Niet alleen voor mij interessant maar ook voor jullie dus!

De vorige vraag ging meer over de inhoud van Beautyblog. Maar ik ben ook erg benieuwd naar jullie mening over de lay-out. Vinden jullie deze goed zoals hij is, of hebben jullie andere wensen? Kunnen jullie alles wat je zoekt makkelijk vinden, of missen jullie dingen?

Een kort bericht, misschien niet zo leuk om te lezen voor jullie. Maar ik wou het toch graag plaatsen. Ik ben namelijk zó benieuwd! Hopelijk krijg ik veel reacties op dit artikel.

Mocht je een uitgebreidere reactie willen plaatsen, en liever niet hieronder, kan je me natuurlijk altijd even mailen. Kijk voor het email adres dan even op de pagina contact.

Bedankt voor het lezen!

xoxo


4 opmerkingen:

 1. Leuk & goed dat je onze mening vraagt, maar het blijft nog wel altijd jouw blog hé ;) Ik vind het altijd leuk om reviews e.d. te zien. Je lay-out vind ik eigenlijk al super, hier kunnen veel beginnende bloggers een voorbeeld aan nemen hoor! :D En ook de lay-out moet je doen/houden zoals jij het leuk vind ! Ik heb je poll ook even ingevuld! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt helemaal, maar ik vind het voor alles even leuk om er over te schrijven. Ik kan eigenlijk altijd in alles mijn verhaal kwijt. Daar heb ik wel geluk mee denm ik haha! Klopt inderdaad dat het mijn blog blijft, maar ik geniet er juist van als jullie het leuk vinden :) xoxo ps. super bedankt voor je reactie!:)

   Verwijderen
 2. Misschien een nieuwe header? ;D Ik vind het wel een fijne achtergrond heel cute! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah, dankje voor je reactie! Ik wil zelf echt heeeel graag een eigen logo maken/bedenken whatever maar ik heb nog geen idee hoe en wat.. wordt zeker vervolgd! xoxo

   Verwijderen