maandag 11 maart 2013

Inspiration: quotes

Waa, houden jullie ook zo van die prachtige engelse quotes? i love them. De meeste in ieder geval. Vandaag ga ik er voor jullie een aantal op een rijtje zetten welke ik erg mooi vind! Natuurlijk zal ik er ook bij vermelden wát ik er precies zo mooi aan vind en wat deze zinnen voor mij betekenen. Benieuwd? Lees dan snel verder!Mijn favorieten op dit moment zijn:

-To the world you may be someone - but to someone you may be the world. 
Wauw ik vind deze zo mooi en er zit zoveel diepgang in. En het is nog waar ook! Ik voel me vaak als slechts een klein persoontje op aarde, dat er eigenlijk niet toe doet (ik vind mezelf vaak totaal niet belangrijk) maar  als ik bij mijn vriend ben voel ik me opeens wel belangrijk genoeg.  

-Live your life 'caues you're never gonna live it twice
Helemaal mee eens! Ik doe het zelf ook niet genoeg, ik ben vaak vooral bezig met de negatieve dingen die ik meemaak in plaats van met de positieve dingen... maar toch: geniet van de momenten die je meemaakt in je leven, velen hiervan zul je niet voor een tweede keer meemaken. Enjoy! 

-Happiness is a direction, not a destination
Weer zo'n mooie zin, op het moment dat je blijft vooruit kijken en altijd denkt dat het beter kan, zal je nooit vast komen te zitten in wat dan ook. Alles kan altijd beter, blijf er voor vechten en dan zul je het beste uit je leven kunnen halen.

Wat is jou lievelingsquote?

Bedankt voor het lezen!

xoxo


1 opmerking: