zaterdag 9 maart 2013

Wishlist: Bershka

Ik neem aan dat jullie de winkel 'Bershka' wel kennen? Dit is een kledingwinkel waar ze (vind ik) enorm leuke kleding verkopen die ook nog eens goed betaalbaar is! Perfect dus! Vandaag voor jullie mijn wishlist, leuke dingen die ik nog graag van de Bershka zou willen hebben. En gelukkig ben ik bijna jarig, waarna ik hopelijk weer een beetje kan gaan shoppen. Lucky me! De kleding kan worden besteld op de site van Bershka en ik heb, om het jullie gemakkelijk te maken, ook de prijzen er bij vermeld. Hoe lief van me.


Als eerste deze super leuke jas, ik ben hier eigenlijk echt verliefd op. Voor de winter wilde ik dolgraag zo'n soort jas in het legergroen, maar omdat er al zoveel mensen waren die zo'n jas hadden, heb ik hem toch maar laten hangen. Hopelijk kan ik deze jas wel snel aanschaffen voor in de lente. I love it. Deze jas kost trouwens €59,99. 


Waaaaaaa, hoe 'n vette kleur! Ik hou van deze kleur, lekker opvallend en fel. Normaal ben ik echt van de nude kleuren maar in de zomer vind ik zoiets wel enorm leuk. Ik zal het nog steeds niet snel dragen naar school maar verder kan ik dit goed de hele dag dragen. Voor deze blouse betaal je €15,99


Deze trui vind ik super leuk, maar niet echt voor in de lente/zomer. Ik zou deze trui zeker wel in mijn kast willen hebben maar ik denk dat ik hem meer in de hefst/winter zou dragen. Wat vinden jullie? Voor deze trui betaal je trouwens €35,99.


heerlijk. zo'n lichte broek voor in de lente/zomer. Dit model lijkt wit, maar is werkelijk héél licht roze. Aan de zijkant zijn details van geborduurde bloemetjes te zien en hij ziet er super skinny uit. Daar houd ik wel van! Voor deze broek betaal je ook €35,99.


En nog een super leuk rokje, heel leuk voor in de zomer, mits je het goed combineert. Ik denk dat met dit rokje ook wel veel verkeerde combinaties kunnen worden gemaakt, wel een risicovol item dus. Voor dit rokje betaal je een prijs van €5,99. Helemaal niet duur dus!


En op deze sandaaltjes ben ik echt verliefd, super leuk als het mooi weer is toch?! Ik zie mezelf al helemaal lopen! Hier betaal je €27,99 voor. 

Wat vinden jullie van mijn wishlist? Leuk of juist helemaal niet jou stijl?

Ik hoor het graag, bedankt voor het lezen!

xoxo



4 opmerkingen:

  1. ik vind bershka zo'n leuke winkel !
    zo jammer dat hij niet bij mij in de buurt zit =(
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat vind ik ook .. daarom bestel ik het altijd maar op internet en dan stuur ik terug wat niet past/mooi is.. xoxo

      Verwijderen
  2. Wauw wat een mooie slippertjes zeg!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen