dinsdag 4 juni 2013

Travelwishes #1 - Paris

Er zijn nog heel veel plaatsen op de wereld die ik graag zou willen bezoeken, willen zien of er gewoon eens wil zijn geweest. Veel van deze plaatsen zijn ver weg, Indonesiƫ, Mexico, New York, Afrika, maar ook Parijs staat nog op mijn lijstje. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me zo enorm leuk. Het lijkt me een gezellige, knusse en romantische stad, waarin je veel dingen kunt bekijken.
Large


Neem nou de Eiffeltoren, het lijkt me prachtig om die eens te zien. Al is het alleen maar omdat het iets is wat je, naar mijn mening, gewoon ooit in je leven moet hebben gezien. Ik zou het super leuk vinden om de Eiffeltoren binnen te treden, naar boven te lopen en het uitzicht te bekijken. Daarnaast zou ik ook graag eens een restaurantje of terrasje pakken om vanuit daar van het prachtige uitzicht te genieten, met natuurlijk als hoogte punt de Eiffeltoren.

disturb the universe?' ▲ 'Do I dare disturb the universe?' ▲ 'Do I dare | via Tumblr

Ook het Louvre wil ik graag nog eens zien. Niet alleen omdat ik het gewoon een mooi gebouw vind, maar ook omdat het zo veel waarde heeft en zo veel bekendheid over de gehele wereld. Dat zijn gewoon van die dingen die ik graag zou willen zien, omdat ik vind dat je die gezien moet hebben. Zeker als je in Nederland woont, wat niet zo ver van Frankrijk vandaan is, en dus ook niet zo ver van Parijs. 


Paris | via Tumblr

Ook de sloten aan de Pont des Arts is een bekende bezienswaardigheid in Parijs. Ook dit zou ik graag willen doen en zien. Gewoon omdat denk ik een grote indruk achterlaat, maar ook omdat ik het gebaar erg mooi vind. Aan deze brug hang je een slot samen met je geliefde om deze liefde voor altijd 'vast te zetten'. Dat is toch een mooi gebaar?

we are stars | via Facebook

Houden jullie ook van Parijs? Zijn jullie er ooit geweest en wat vond je er van? Ik ben zo benieuwd! 

xoxo4 opmerkingen:

 1. Ik hou van Parijs, ben er al twee keer geweest maar dat is echt niet genoeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Parijs! Ik heb er een paar maanden gewoond en ben gewoon verliefd geworden. Ik denk dat ik er nu zo'n 5-6 keer ben geweest en ga van de zomer weer!
  Het is echt een aanrader :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. J'adore Paris :) Mijn man heeft me er 5 jaar geleden ten huwelijk gevraagd! We zijn sindsdien nog een paar keer geweest maar dit jaar wil ik graag terug :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen