dinsdag 28 januari 2014

Review: Philips Salon Straight ProProtect 230

Vandaag heb ik voor jullie een review over de stijltang van Philips, Salon Straight ProProtect 230. Het is een zilverkleurige stijltang met een koelsysteem. Het is de bedoeling dat je het koelsysteem richt op de haarwortel, zodat de haren direct na het in contact komen met de hitte worden afgekoeld. Omdat ik van mezelf al erg stijl haar heb, heb ik besloten om mijn haar hier mee te krullen. Benieuwd naar mijn ervaringen met dit product? Lees dan snel verder!   

Mijn mening over de stijltang.

Persoonlijk vind ik de stijltang er classy en chich uitzien. Het is wel een redelijk grote stijltang, wat het gebruik soms wat onhandig maakt. De stijltang heeft 5 standen qua temperatuur en ik gebruik hem bij het stijlen op de eerste stand en bij het krullen op de tweede stand, omdat ik mijn haar natuurlijk niet wil beschadigen met een te hete temperatuur. Ik heb zelf erg dun en fijn haar, wellicht is een hogere temperatuur nodig op het moment dat je dikker of stugger haar hebt. Wat ook een enorm pluspunt is, is de snelheid waarmee de tang zich opwarmt, binnen een halve minuut is hij op de temperatuur waarop je hem wilt hebben! 

Aan de onderkant van de stijltang bevind zich de aan- en uitknop. Dit is een schuifknopje wat erg handig werkt en niet in de weg zit (je zet hem niet per ongeluk uit tijdens het stijlen). Aan de bovenkant van de stijltang bevinden zich de knopjes voor het regelen van de temperatuur en vlakbij de snoer bevindt zich de knop voor het ver- en ontgrendelen van de stijltang waarmee hij dus open en dicht gezet kan worden.

Dan nu mijn mening over het gebruik. 


Dit is mijn haar voor het krullen, ik heb het hier wel vlugjes even gestijld, omdat de krullen dan vaak wat langer blijven zitten, maar mijn haren worden er niet stijler door.  (Ze zijn dus altijd zo stijl).


De ene helft van mijn haar gekruld. Zoals je kunt zien werkt de tang voor mijn haar erg goed en krijg ik er een mooie krul mee. 


Zo fijn is mijn haar dus, nog geen minuut geleden gekruld en het begint nu alweer uit te zakken. Dit is echter geen nadeel van de tang zelf, maar puur van mijn eigen haar. 


En nog een foto van de voorkant.

Kortom: Ik ben erg tevreden over deze Philips Salon Straight ProProtect 230. Hij is handig in gebruik, warmt snel op en levert een mooi resultaat. Hij wordt geleverd in een doos met hierin ook nog een heat-protected tasje waarin je de tang kan opbergen. Op dit moment is de tang in de winkel te koop voor €89,99. 

Hebben jullie ervaringen met de Philips Salon Straight ProProtect 230?

xoxo

1 opmerking: