Over mij en de blog

Over mij 
Hoi! Mijn naam is Susan, een 21-jarige studente en fanatiek sportster. Ik bevind mezelf zo'n 2,5 uur per week in de sportschool en daarnaast nog zo'n 5,5 uur per week in het zwembad. Ook besteed ik nog de nodige uurtjes aan mijn studie waar ik momenteel in mijn derde bachelor-jaar zit en die bachelor ga ik hopelijk ook halen dit jaar! Omdat ik de 5,5 uur zwemmen in het zwembad nog niet genoeg vindt, geef ik ook nog zo'n 2 uur per week zwemlessen wat ik super leuk vind om te doen. Naast deze sportieve en studerende uurtjes, vind ik het ook heerlijk om leuke dingen te doen met mijn vriendje, vriendinnetjes en familie. En mocht ik dan nog tijd over hebben ... dan kan ik mezelf ook prima vermaken met mijn laptop, een tijdschrift of lekker knuffelend met de hond

Over mijn blog 
Achter deze blog zit een verhaal. Zo'n drie (?) jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met het fenomeen bloggen. Ik had héél veel blogs gelezen en besloot om er zelf een te beginnen. Ik zette mijn eerste blog op: Truebeauty. Een blog over beauty, fashion en lifestyle. Ongeveer een jaar heb ik hier hard aan gewerkt en was dit uitgegroeid tot een leuke blog. Na dat jaar kwam ik, na een lange periode denken, echter tot de conclusie dat er iets niet klopte. Het voelde niet goed om alleen artikelen te schrijven over make-up, fashion en lifestyle: er was nog veel meer wat ik graag wilde delen. Na lang denken heb ik uiteindelijk besloten om het over een andere boeg te gooien en D-lightful werd geboren op 28 januari 2016.

Hoe vaak wordt er een artikel geplaatst?
Ik wil me hier (nog) niet op vastbijten, maar mijn streven is om de dag een artikel(tje). Wanneer ik tijd en inspiratie heb schrijf ik met veel plezier een artikel. Om te voorkomen dat ik me verplicht voel om een artikel te plaatsen, en er door tijdsdruk of gebrek aan inspiratie niet 100% achter kan staan zal dit de kwaliteit van mijn blog geen goed doen.

Ik wens je veel plezier op mijn blog,

Liefs,
Susan


6 opmerkingen: