donderdag 7 februari 2013

Review: Absolute nude eyeshadow palette catrice

Ten eerste: i'm so sorry! het is gewoon al 3 dagen geleden dat ik een blogbericht heb gepubliceerd maar ik had het echt zó druk met school. Nu is dat voor bij en daarom kunnen jullie vandaag weer een review vinden op mijn blog. Vandaag over de absolute nude eyeshadow palette van Catrice.


Deze palette bevat neutrale kleuren. Perfect voor een alledaagse look, ik ben zelf niet zo van het dragen van oogschaduw naar school, maar als jij dat wel graag doet (of een keer wil proberen) is deze palette zeker een grote aanrader omdat de kleuren gewoon neutrale tinten zijn. Zoals beige en verschillende tinten bruin.


Ik ben redelijk tevreden over deze oogschaduw palette maar helaas is de pigmentatie wel aan de lage kant. Op het moment dat je de verschillende tinten opbrengt is er bijna geen verschil in kleuring zichtbaar. Natuurlijk is dit ook wel normaal als je bedenkt dat het absolute nude eyeshadow heet maar toch was de oogschaduw met een beetje meer pigmentatie beter tot zijn recht gekomen. De kleuren van de palette zijn verder wel echt heel mooi. Dat is waarschijnlijk ook de  reden waarom ik het zo jammer vind dat de pigmentatie zo laag is.

3 opmerkingen:

 1. Misschien handig om de volgende keer een foto van wat swatches erbij te zetten? Zo zien je lezers ook wat die pigmentatie nou is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankje voor de tip! Het probleem is dus dat ik liever nog even een anonieme blogger (blogster haha) wil blijven.. Vandaar dat dat een beetje lastig wordt. Ik zal het eens proberen met het eventueel aanbrengen van de oogschaduw op mijn hand of zo? (:

   Verwijderen
 2. Swatches brengen de meeste mensen gewoon aan op hun onder arm dus ik denk niet dat iemand je dan zo snel herkent ;)

  BeantwoordenVerwijderen