vrijdag 26 april 2013

Review: HEMA dip&clean nailpolish remover

Jullie zullen hem ook vast al wel ergens voor bij hebben zien komen, maar ik was zo benieuwd dat ik het niet kon laten om hem toch te kopen. En daarnaast lijkt het me ook nog eens super makkelijk. Ik heb het over de dip&clean nailpolish remover van HEMA. Benieuwd? Lees dan snel verder!


Als eerste ben ik al helemaal verliefd op alleen het flacon waar de nailpolish remover inzit, roze, o my god ik hou van roze. Daarnaast vind ik het ook erg leuk dat hij verder zo simpel is, gewoon met simpele letters, zwart en wit.


De ingrediĆ«nten


Zo ziet de nagellak remover eruit als je de dop eraf draait, het is eigenlijk gewoon een grote spons met in het midden een gat waar je nagel in moet komen. Het ziet er enorm gemakkelijk uit (en dat is het hopelijk ook). Helaas komt er wel een typische nagellak remover geur uit de flacon, en ik vind die geur persoonlijk echt vre-se-lijk. Helaas..

Dan is het nu tijd voor de grote test:


Mijn nagel voor het gebruik van de dip&clean nagellak remover 


Mijn nagel na het gebruik van de dip&clean nagellak remover. 

Positief, positief! Super makkelijk in gebruik, je steekt je vinger erin, draait een paar keer rond en haalt je vinger eruit. Heel gemakkelijk, vooral een stuk gemakkelijker dan al dat geknoei met wattenschijfjes, staafjes en vloeibare nagellak remover.

En positief: je nagels ruiken na gebruik van deze nagellak remover best lekker! Absoluut niet de typische nagellak remover geur waar de spons wel naar ruik, maar een redelijke frisse, zoete geur. Een stuk beter dus! 

De dip&clean nailpolish remover is te koop bij, uiteraard, HEMA en je betaalt er (volgens mij) slechts €4,50 voor. 

Wat vinden jullie van de dip&clean nailpolish remover van HEMA?

Bedankt voor het lezen

xoxo


3 opmerkingen:

  1. Oh gosh, dit is het handigste ever. Ik denk dat ik binnenkort even naar de HEMA ga ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik probeer deze zeker als mijn potje van Bourjois op is!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen