donderdag 25 april 2013

Webshop: Featheration Fashion

Een aantal dagen geleden werd ik gemaild door de webshop Featheration Fashion, of ze me wat armbandjes konden sturen die ik dan zou reviewen en op mijn blog zou plaatsen. Nou, dat leek me een prima idee! Benieuwd naar wat ik heb ontvangen, en wat je nog meer op de webshop kunt vinden? Lees dan snel verder!


De armbandjes kwamen prima verpakt aan, deze enveloppe zat nog in een grotere enveloppe. Dit is  zo'n typische enveloppe, met bubbeltjespapier aan de binnenkant, prima en veilig dus!Het visitekaartje, de contactgegevens en andere informatie van de webshop.


Dit is wat ik uit de enveloppe haalde, twee super leuke armbandjes, waarvan één kleur lekker zomers is en één kleur redelijk donker. Wat samen een heel leuk effect geeft.Dit zwarte armbandje vind ik persoonlijk erg leuk, het is een helemaal zwart armbandje met aan beide kanten een goude detail. Vooral het (op deze foto) detail aan de 'voorkant' vind ik erg leuk, met die zwarte kleur nog in het midden. Super leuk dus! Op de webshop betaal je voor deze armband overigens (op dit moment, hij is afgeprijsd) €8,99


Dit gele armbandje vind ik persoonlijk ook enorm leuk. Er hangt een bloem aan, wat de armband enorm fleurig maakt, daarnaast hangt er ook een soort platgeslagen muntstuk aan, wat de weer wat meer chic maakt en natuurlijk het welbekende merknaampje. De kraaltjes zijn overigens van hout.
Voor deze armband betaal je op de webshop ook €8,99.


Beide armbandjes zijn van het met biba, en dit brengt mij meteen op het volgende punt, op de website van featheration fashion (klik) is op dit moment een hele leuke en interessante winactie gaande. Je maakt namelijk kant om 2 biba armbandensetjes te winnen, ter waarde van €100,- ! 
Lijkt me de moeite van het aanmelden waard, niet? Je kunt je aanmelden via facebook of via je emailadress. De verloting van de armbandensetjes vind plaats op 16 mei. Echt een aanrader om mee te doen!


Ik ben hartstikke blij met de armbandjes, ik vind ze persoonlijk erg leuk. Ik moet nog wel even kijken waar ik deze kleuren (vooral geel) mee ga combineren, maar dat moest vast helemaal goed komen! Mochten jullie nog tips hebben, dan hoor ik dat natuurlijk graag! 

Neem dus zeker een kijkje in de webshop Featheration Fashion!

Bedankt voor het lezen, en ook Featheration Fashion hartstikke bedankt voor deze samenwerking!

xoxo


2 opmerkingen: