woensdag 10 februari 2016

Valentijn cadeautips ♥♥♥♥

Ieder jaar opnieuw de struggle, wat moet je nu weer voor je vriendje kopen voor valentijn? Welk pretpark gaan we dit jaar bezoeken? Welke film gaan we nu weer bekijken? Zeker als je al wat langer samen bent wordt het steeds lastiger om een origineel cadeau te bedenken. Daarom probeer ik je vandaag wat inspiratie te geven door wat leuke, originele cadeaus te bespreken. Uiteraard hoeven deze cadeaus niet per se bij valentijn, denk ook aan verjaardagen of kerst/sinterklaas.



Houdt je vriendje van voetbal? Misschien kunnen jullie samen naar een leuke voetbalwedstrijd van zijn favoriete club. Wellicht niet zo super leuk voor jou, maar hè, hij gaat ook met jou mee als jij een uren durende shopsessie gepland hebt. Wil je voor een iets goedkoper alternatief gaan? Neem hem mee naar de voetbaltraining, dit is vaak gratis, hij ziet toch zijn favoriete spelers en jullie zijn alsnog lekker met zijn tweetjes weg. Voetbal niet echt iets voor jou vent? Neem hem mee op iets met meer avontuur, bijvoorbeeld karten. Natuurlijk kun je ook voor een tastbaar cadeau gaan, bijvoorbeeld een lekker geurtje of een bioscoopbon

Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen inspireren met wat cadeau-ideeën. Heb jij al enig idee wat je voor je vriendje (of vriendinnetje!) gaat kopen, laat het in de reacties achter! 

Liefs,
Susan 

12 opmerkingen:

  1. Haha, leuk idee van het voetbal… alleen ben ik de voetballiefhebber en mijn vriend niet :-). Ik denk dat het bij ons gewoon een bioscoopje wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ik houd zelf ook van voetbal, maar mijn vriend gelukkig ook!

      Verwijderen
  2. Leuke ideetjes! Film kijken samen is zo leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tips! Naar een voetbalwedstrijd gaan willen we al een tijdje, maar dat mag er wel een keer van komen. Verder weet ik nog niet of we echt uitgebreide cadeau's gaan doen met Valentijnsdag, maar gezellig maken we het sowieso wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind valentijn eigenlijk echt commerciële bullshit, maar mijn vriend vindt het wel leuk. (wat een omgekeerde wereld) Dit jaar heb ik zelf een cadeautje voor hem gemaakt en dan ga ik met valentijn zelf gewoon lekker voor hem koken. En daar zal hij het mee moeten doen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik ga er vanuit dat hij daar ook heerlijk van kan genieten hoor!

      Liefs

      Verwijderen
  5. Wat een leuke ideeën! Ik heb zelf geen relatie, dus dat wordt voor mij een lekker avondje bank hangen, maar hey mijn tijd komt nog wel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach joh, geniet nog lekker even van je vrijheid en zoals je zelf al zegt jou tijd komt sowieso nog wel!

      Liefs,
      Susan

      ps. jezelf verwennen met een leuk cadeautje voor valentijn kan ook hoor!

      Verwijderen
  6. Mooie ideetjes. Alleen doen we niet echt iets met Valentijn. Ik vraag meestal een klein cadeautje. Maar ik ga je tips zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen