woensdag 20 februari 2013

Smells de(o)licious!

Jaaa, orgineel is 'ie hé! De titel van dit bericht. Uit de titel hebben jullie waarschijnlijk al wel kunnen afleiden  waar dit bericht over gaat. Ja inderdaad, deo. Vrijwel iedereen gebruikt elke morgen deo. De een wat meer dan de ander, de een wat vaker dan de ander. Maar wie wil er nou niet heerlijk ruiken, ongeacht of hij nou een lange rit naar school achter de rug heeft of niet? En als je dan ook nog tegenwind hebt gehad en lekker hebt lopen zweten, is het natuurlijk al helemáál geen probleem om weer even lekker te ruiken.

Er zijn enórm veel soorten deodorants te koop. Verschillende merken zullen jullie bekend voorkomen zoals Dove, Vogue, 8x4, Axe, Fa en Rexona. Ook op de televisie wordt er vaak reclame gemaakt voor deodorants. Maar klopt alles wat ze beweren wel?


In dit artikel heb ik drie verschillende deo's met elkaar vergeleken. Ik heb ze getest op verschillende dingen. Zoals uiterlijk, spray, geur en of hij wel of geen witte vlekken achterlaat op je kleding. De deo's die ik heb getest zijn:


Dove - beautyfinish
Ik vind de bus er erg mooi uitzien, doordat hij zo wit is met alleen maar kleine lichtroze tinten ziet hij er erg fris uit. En je wil natuurlijk een frisse deo! Hij sprayt erg fijn, doordat de bovenkant van de bus heel zacht is is het makkelijk om hem in te drukken en hierdoor komt de deodorant er snel uit. De geur is werkelijk goddelijk. Ik vind hem zó lekker. Alleen al om de geur zou ik hem iedereen aanraden. Wel is de geur vrij sterk, als je hem op doet dan ruik je hem ook echt continu om je heen. Kan niet beter zou je zeggen, nou, wel dus! Hij laat geen spoortje wit achter op je kleding. Al spuit je hem er recht op, van veraf of van dichtbij, hij blijft onzichtbaar! Prima deodorant dus!Vogue - enjoy
Hoewel ik eerder voor lichte kleuren zou gaan, ziet deze bus er ook erg leuk uit. Doordat er allemaal tinten roze zijn gebruikt blijf hij vrij basic. Dit zorgt wel voor een rustig effect. Ook deze deodorant sprayt fijn, maar is wel wat harder. Als je hem opspuit voel je wel echt een soort straal onder je oksel komen. Hij ruikt wel erg lekker, dat is wel een positief punt. Deze geur is iets minder sterk, hij blijft niet zo lang hangen. Prima voor als je niet zo wil opvallen door je deodorant. Deze deodorant laat helaas wel witte vlekken achter op je kleding. Wat dat betreft is hij geen aanrader


8x4 - soft kiss 
Deze bus vind ik het minst mooi van de drie. Hoewel hij alsnog erg rustig is, spreekt 'ie mij gewoon niet echt aan. Ook deze deodorant sprayt redelijk fijn, maar je moet wel best hard drukken om er een goede hoeveelheid uit te krijgen. Hij ruikt wel erg lekker en is ook niet zo sterk. Deze deo laat de grootste en witste vlek op je kleding achter. Dit is natuurlijk voor veel mensen een groot minpunt.

Wat mij betreft is de winnaar dus duidelijk: Dove - beauty finish

Zijn jullie het met mij eens, of hebben jullie andere ervaringen? Ik hoor het graag!

Bedankt voor het lezen!

xoxo


2 opmerkingen: