woensdag 3 april 2013

New: i'm lookin' for

De eerste 'i'm lookin' for' op mijn blog! In deze artikelen zal ik jullie vertellen naar wat voor producten, of andere dingen ik op zoek ben. En dan hoop ik natuurlijk dat jullie mij kunnen helpen wat betreft mijn zoektocht. Per artikel zal ik een stuk of 5 dingen behandelen. Hopelijk vinden jullie dit soort artikels leuk! Benieuwd? Lees dan snel verder!1. Dag/nacht crème
O my god wat is mijn huid droog. Ik heb al verschillende crèmes geprobeerd, maar niks lijkt te helpen.. helaas. Mijn huid is zoals al eerder gezegt, enorm droog. Daarnaast heb ik vaak last van schrale plekjes op de raarste plekken van mijn gezicht. Last van puistjes heb ik daaarintegen totaal niet.

2. Nieuwe tas
Ik zoek een nieuwe schooltas, maar ik heb eigenlijk geen flauw idee welke. Ik wil wel graag een gewone handtas, er hoeft geen band aan te zitten om hem ook over mijn schouder te dragen. Verder zijn alle ideeën welkom.

3. Broek
Ik ben zó opzoek naar een broek met een leuke print. Dus geen saaie spijkerbroek, niet zo'n standaard broek van de only. Nee een leuke opvallende broek. het liefst niet te fel qua kleur, maar lichte kleuren zijn wel prima.

4. Examentips
Heb jij al examen gedaan en heb jij nog goede tips om je examens zonder al te veel stress door te komen? Ik hoor ze graag!

5. Gastblogger
Ik merk dat ik het vaak niet haal om 7 artikelen per week online te zetten, daarom zou ik het enorm leuk vinden om één dag in de week een artikel, geschreven door een van jullie, te plaatsen. Ben jij hierin geinteresseerd? mail mij dan een voorbeeldartikel, dan zal ik kijken of ik het wel of niet iets vind. Uiteraard laat ik je altijd weten of ik het wel of niet iets vind, en eventueel zal ik feedback geven wat er beter kan/zou moeten voordat ik de artikelen zal plaatsen.

Dit waren mijn 5 lookin' for's voor deze keer. Wat vinden jullie van dit concept? Ik ben enorm benieuwd!

Bedankt voor het lezen!

xoxo

1 opmerking: