dinsdag 23 april 2013

Review: Catrice Blush

Ik heb deze blush al een hele tijd in mijn stash, maar heb hem een aantal dagen geleden herontdekt, vandaar dat ik hem tóch nog even wou reviewen voor jullie! Het gaat om de blush 010 Toffee Fairy. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


Zo ziet de blush eruit, ik vind het uiterlijk van de blush erg mooi, zoals we van catrice gewent zijn. Het is geen verassing dat de blush er zo uit ziet, maar het stoort me ook totaal niet.


Ik vind de kleur erg mooi, hij is heel neutraal en zorgt voor nét een beetje meer kleur op mijn wangen. Daarnaast kan je hem zo opvallend maken als je zelf wil, natuurlijk.


De pigmentatie van de blush is erg goed, op de blushkwast is hij erg duidelijk zichtbaar en wanneer je een streep op je wangen zet, zie je deze ook duidelijk zitten. Voor de normale vorm waarin je je blush wil aanbrengen een voordeel, als je het niet helemaal goed gaat een nadeel. (haha)

Kortom: Ik ben erg te spreken over deze blush, ik weet dat hij al erg lang in het assortiment zit maar toch blijf ik hier erg tevreden over. Hij is wel nog te koop, dus mocht je het met mij eens zijn, sla je slag!

Bedankt voor het lezen!

xoxo

1 opmerking:

  1. Hmmm ik denk dat ik hem misschien ook ga kopen.
    Ik had hem onlangs wel zien liggen, maar twijfelde een beetje.
    Wel een erg goeie review hoor!


    http://lottalux-e.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen