donderdag 23 mei 2013

Review: ESSIE nailplolish

Vandaag liep ik bij de DA, en zag ik dat er weer ESSIE nagellakjes in de korting waren. Op deze momenten betaal je voor de lakjes geen €10,- maar €5,-. Prima deal dus! En wie ben ik dan weer, om deze deal aan zich voor bij te laten gaan. Ik heb voor een prachtig rood-paars lakje gekozen, met hele mooie glitters. Tenminste, zo zag het eruit. Benieuwd?


Dit is het lakje, het gaat om nummer 246 leading lady. Ik vind het een prachtig lakje, hij ziet er erg chic uit, jammer dat ik normaal geen top-ervaringen heb met glitterlakjes (die glitters komen overal behalve op mijn nagels), maar ik ben enorm benieuwd naar deze, omdat ik normaal enorm fan ben van ESSIE lakjes. 


Leading lady dus.


Het kwastje zoals we het gewend zijn van ESSIE. Een redelijk dik kwastje, waarmee je de gehele nagel in een keer van een laagje nagellak kan voorzien. Tenminste, dat ben ik van ESSIE gewend?

Toen ik echter begon met lakken viel het me helaas een beetje tegen, ik had een base coat aangebracht van te voren, om het lakker wat makkelijker en egaler te laten verlopen, maar toch zat het me allemaal niet mee. Het lakje lakte niet makkelijk, zelfs een beetje zwaar, ik kreeg op verschillende plekken op mijn nagel donkere en lichtere kleuren van de lak, wat natuurlijk geen prachtig effect geeft (lees: totaal niet). Jammer, ik had meer van het lakje verwacht. 


Dit is het uiteindelijke resultaat, zoals je ziet is het toch een mooie kleur met mooie glitters. Helaas zit de nagellak er niet zo mooi op, nou heb ik ook geen mooie nagels, en véél te kort, dus een helemaal reëel beeld is dit misschien niet. Toch denk ik dat hoe lang je nagels ook zijn, dit geen effect heeft op de manier waarop je het lakje moet lakken. (erg zwaar dus).

Heb jij andere ervaringen met dit lakje van ESSIE? Of deel jij mijn mening?

Bedankt voor het lezen!

xoxo

2 opmerkingen: