zaterdag 25 januari 2014

Crème Fresh by CATRICE


Dit voorjaar komt CATRICE met een nieuwe limited edition collectie. Een collectie geinspireerd op pastelkleuren en de jaren '60. Benieuwd? Kijk dan snel mee!


Crème Fresh by CATRICE – Powder Eyeshadow 
Passie voor pastels. De poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met een absolute lente-uitstraling! Vier tinten, elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect, laten de ogen stralen. Voor een open blik à la Jackie O.
Verkrijgbaar in : C01 Jame’s Brown, C02 Another Pink Panther, C03 Evergreen 60s en
C04 So Jackie O. Consumentenadviesprijs:  € 2,99

Crème Fresh by CATRICE – Gradation Blush
Futuristisch ombré. Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise. 


Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise.
Consumentenadviesprijs:  € 3,99

Crème Fresh by CATRICE – Lip Balm
Beauty patisserie: een verrukkelijke glans en een vleugje kleur. De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen een ongekende zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren '60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen.  


Verkrijgbaar in C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys.
Consumentenadviesprijs  € 3,99Crème Fresh by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire.

Consumentenadviesprijs:  € 2,99

Crème Fresh” by CATRICE is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Waarnaar ben jij benieuwd?


1 opmerking: