woensdag 29 januari 2014

My favourite bloggers

Ik heb de laatste tijd veel momenten waarop ik niets te doen heb. Dit zijn de perfecte momenten om met mijn laptop op schoot, een kop warme drank en wat lekkers de leukste blogartikelen te lezen en inspiratie op te doen. Vandaag deel ik graag mijn favoriete bloggers met jullie. Benieuwd? Lees dan snel verder!


 • Anne
  De blog van Anne vind ik erg leuk, de onderwerpen waarover wordt geschreven spreken me erg aan en vallen precies in mijn straatje. Ik kan uren op haar blog rondkijken zonder me te vervelen en ik volg Anne ook al erg lang, het is dan ook erg leuk om de enorme groei van haar blog, Anne Solveig, mee door te maken en te zien hoe het aantal bloglovin' followers steeds maar oploopt. Wat ook erg leuk is aan de blog van Anne zijn de vele winacties waar je aan kunt meedoen. Neem dus zeker een kijkje!

 • Lenette
  Ook de blog van Lenette volg ik al heel lang, eigenlijk vanaf het begin dat ik ben gaan bloggen. Er verschijnen (helaas) niet dagelijks artikelen online, maar de artikelen die online komen zijn wel vrijwel altijd er leuk om te lezen. Ook volg ik Lenette op Youtube, wat ook erg leuk is. Lenette is zelf pas 15 jaar oud en met het aantal volgers op bijna 2000 geeft wel aan dat ik niet de enige ben die deze blog erg leuk vind.

 • Laura Louise
  De blog van Laura Louise is niet alleen erg leuk om te lezen, maar ziet er ook prachtig uit (vind ik). Laura louise schrijft over Beauty en haar manier van schrijven spreekt mij persoonlijk erg aan. Ook op deze blog kan ik uren rondkijken zonder me te gaan vervelen. 

Dit zijn op dit moment toch wel mijn meest favoriete bloggers. Heb jij ook favorieten?

xoxo

3 opmerkingen:

 1. Ik kende enkel de eerste, die vind ik ook heel leuk (:
  De andere maar snel eens bekijken!

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien, ik kende deze ook al :) Liefs, Savannah

  BeantwoordenVerwijderen