woensdag 1 januari 2014

New Year's Wishes

Elk jaar begint bij mij met een aantal goede voornemens. Zo ook dit jaar. Helaas is het me de afgelopen jaren steeds niet gelukt om deze voornemens daadwerkelijk uit te voeren, maar wie weet lukt het me dit jaar wel. Het leek me leuk om een aantal van mijn goede voornemens met jullie te delen, maar ik ben vooral ook heel erg benieuwd naar wat jullie goede voornemens zijn. Laat dit dan dus ook vooral achter in een reactie.


Mijn eerste goede voornemen voor dit jaar is eigenlijk meer een doel. Ik wil namelijk heel graag in mijn eerste jaar van mijn opleiding mijn propedeuse binnenhalen. Dit is niet verplicht, en ik wordt ook niet van de opleiding gekickt als ik het niet haal, maar het idee dat ik hem binnen één jaar heb gehaald geeft me rust.

Mijn tweede goede voornemen voor dit jaar is eigenlijk ieder jaar hetzelfde, namelijk gezond eten. Ik heb een aantal periodes in het jaar waarop op ik me voorneem om gezond te gaan eten. Helaas houd ik me hier vaak niet aan. Omdat ik erg veel sport is het voor mij eigenlijk wel belangrijk om daarnaast ook gezond te eten.


Mijn derde goede voornemen voor dit jaar is het schoonhouden van mijn slaapkamer. Die kamer in het huis is altijd de allergrootste troep ooit, het lijkt vaak zelfs alsof er een bom is ontploft in mijn kamer. Ik ga hard mijn best doen om deze bom dit jaar minder vaak te laten ontploffen, haha!

Wat zijn jou goede voornemens voor dit jaar?

xoxo

1 opmerking: