zondag 26 mei 2013

Big change comming!

Na mijn examens ben ik van plan om mijn blog totaal om te gooien, ik weet niet hoe, wanneer en waarom, maar dit gevoel speelt bij mij al een langere tijd en ik heb het idee dat ik er zo veel meer kan uithalen dat wat ik er nu uithaal. Naar aanleiding van een aantal reacties die ik al heb gehad op mijn enquete, die jullie overigens nog steeds kunnen (!) invullen, heb ik besloten om het roer om te gooien.
Als eerste denk ik erover om over te stappen op wordpress, maar voordat ik dit wil doen wil ik zeker zijn van de naam van mijn blog. Ik wil liever iets persoonlijker, maar de perfecte naam is helaas nog niet in mij opgekomen, dus mocht jij nog een goed idee hebben, schaam je niet en laat het me alsjeblieft weten!

Daarnaast wil ik wat meer kleur aanbrengen in de lay-out van mijn blog, maar tegelijkertijd wil ik hem rustig houden. Dilemma dus, dat wordt nog even puzzelen, maar ik zal er hoe dan ook uitkomen. Ik hoop mijn blog voor iedereen overzichtelijk te houden.

Zoals jullie misschien al gezien hebben, heb ik gister een logo ontworpen en deze aan de rechterkant van mijn blog geplaatst, nou ben ik enorm benieuwd wat jullie er van vinden (en dan vooral van de naam).

Wat denken jullie?

xoxo

10 opmerkingen:

 1. Ik ben ook benieuwd!
  En ik zal nadenken over een nieuwe naam. Als ik m weet, vertel ik het je gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie layout! En je hebt een leuke blog! Zullen we elkaar volgen? Ik volg je vanaf nu via Bloglovin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe blog heb je :)
  Ik ga mijn blog ook na de examens totally veranderen...
  Ik ben benieuwd naar jou resultaat!

  Xx Mo Xx
  Ps. Kijk je eventjes op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hartstikke bedankt, ik ben al begonnen! Net, toevallig haha, natuurlijk kijk ik ook even op jou blog! xx

   Verwijderen
 4. wauw , je layout is nu echt super mooi!
  ik zeg laten zo
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je er lekker fanatiek mee bezig gaat. Ik moet zeggen dat ik deze layout ook heel mooi vind hoor! Veel succes ermee. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen