donderdag 14 februari 2013

Love is in the air

Zoals vele beautybloggers schrijf ook ik vandaag mijn artikel over de liefde. 14 februari, valentijnsdag. Commerciƫle onzin of stiekem toch erg leuk? Ik houd er eigenlijk wel van, allemaal hartjes, verhaaltjes op facebook en twitter over leuke cadeautjes etc. die mensen hebben gekregen. Dat is toch lief?


Valentijn is iets voor jong en oud. Persoonlijk heb ook ik het een en ander aan valentijn gedaan. Ik weet bijvoorbeeld nog dat ik op de basisschool enorm verliefd was op een jongen uit mijn klas. Ik heb toen met valentijn een kaartje in de brievenbus gedaan, nooit een reactie op gehad maar ik vond het zo stoer van mezelf dat ik dat durfde. Achteraf denk ik, ach mens, had er toch gewoon op afgestapt, maar ja, dat is natuurlijk achteraf praten.

Wie vind het nou niet leuk om met valentijn van een (anoniem) persoon een kaartje te ontvangen waar een prachtige en betekenisvolle boodschap op te lezen is. Of wanneer je een (of natuurlijk meerdere!) prachtige rode roos ontvangt? Dat is toch romantisch?
Heb je nou geen valentijn? Weet dan wel dat er heel veel mensen van je houden. Of het nou je vader, moeder, opa, oma, tante, oom, nichtje, neefje of je beste vriendin/vriend is. Zij houden van je en zullen er voor je zijn als je het nodig hebt. Dat is toch een heerlijke gedachte? Laat het hun eens merken dat je ook om hun geeft, misschien is valentijnsdag een goed moment?

Ik wens jullie allemaal een fijne valentijnsdag en ik ben enorm benieuwd naar jullie valentijnsverhalen. Je kunt ze me mailen of plaatsen in de comments.

Happy valentine!


2 opmerkingen: