zaterdag 16 februari 2013

Review: Catrice skin finish compact powder

hee lieverds. Vandaag weer een review voor jullie. De afgelopen twee dagen hebben jullie mij van een persoonlijkere kant gezien, maar deze blog gaat voor een groot gedeelte natuurlijk over beauty dus ik dacht, laat ik maar weer eens mijn mening over een beauty product uiten:) En wel over de skin finish compact powder van Catrice. Het gaat hier om nummer 010 transparant. Ik heb deze compact powder pasgeleden aangeschaft en jullie zullen in deze review wel lezen wat ik er van vind!
De reden waarom ik graag een skin finish powder wil gebruiken is denk ik voor veel andere (meiden) hetzelfde. We lopen liever niet met een gezicht dat enorm glimt door de foundation toch? Een poeder zorgt er voor dat deze glans van je gezicht verdwijnt en je gezicht er weer natuurlijk uitziet.


Ik vind dat deze compact powder van Catrice prima zijn werk doet. Ik heb voor de kleur transparant gekozen en hij doet deze naar eer aan. Op het moment dat ik de poeder op mijn gezicht heb aangebracht zie je geen enkel kleur verschil. Hierdoor lijkt je gezicht toch natuurlijk mat, maar je ziet niet dat er een poeder opzit doordat je je kleur van je huid (of ja, je foundation) nog precies hetzelfde ziet als wanneer de poeder niet is aangebracht.

Ik zou deze poeder dus aan iedereen willen aanraden, ik ben er persoonlijk enorm tevreden over! 

Delen jullie deze positieve ervaring met mij, of hebben jullie er andere (negatieve?) ervaringen mee? ik hoor het graag! 

Bedankt voor het lezen! 

ps. Ik zou het enorm leuk vinden als jullie mij zouden volgen op bloglovin :)


2 opmerkingen:

 1. Je hebt echt een leuke blog! Ik denk dat als je straks wat meer over blogger. En het blogger wereldje weet dat je echt een hele grote blog kan krijgen! Succes meid! Niet opgeven heh!

  Super leuk artikel!

  Ik ben in elk geval je 2de volger via bloglovin!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een super leuke en lieve reactie! Bedankt voor de positieve hoop en opgeven ga ik zeker niet doen! You made my day :)

   xoxo

   Verwijderen