maandag 4 maart 2013

Did you know? #02

Op twitter en in de enquĂȘte heb ik jullie gevraagd wat voor artikel jullie graag willen lezen. Op persoonlijk zijn diverse reacties gekomen dus besloot ik om maar (weer) een persoonlijk artikel voor jullie te schrijven. Ik heb al eerder kleine feitjes van mezelf opgeschreven, en dat zal ik nu weer doen, Did you know nummer 2 dus. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Duss, wist jij al ...

- Dat ik echt een enorme stresskip ben? Als er maar iets kleins fout gaat gedraag ik me soms alsof de hele wereld vergaat, hoe gĂȘnant. Natuurlijk komt dit altijd weer goed maar daar moet ik wel even mijn rust voor nemen, haha.

-  Ik, sinds ik mijn blog schrijf, echt iedere dag minstens 3 keer de neiging heb te gaan winkelen? En nee, dat is geen positief iets. Het is zelfs heel slecht, zeg maar dag tegen mijn portemonnee..

- Dat ik ondertussen echt blogverslaafd ben?

- Dat ik, door de gesprekken die ik met ze voer, van sommige bloggers het idee heb dat ik ze al jaren persoonlijk ken? Terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is. Weird.

- Dat mijn laptop soms crashed omdat ik gewoon teveel tegelijkertijd wil doen?

- Dat ik toen ik klein was al super vaak verhaaltjes schreef. Zo heb ik ooit Sneeuwwitje helemaal omgebouwd tot een ander verhaaltje, en trots dat ik er op was!

- Dat ik echt ongeluk breng wat betreft winacties, van sommige hoor ik ongeveer elke week dat ze weer iets hebben gewonnen. En ik? Helaas.

- Dat ik echt verslaafd ben aan foto's? Ik houd er van! Als ik een keer niks te doen heb vind ik het heerlijk om een oud fotoboek te pakken en alle foto's (die ik ondertussen al 100 keer heb gezien) nog een keer te bekijken?

- Dat ik oude mensen vaak schattig vind? Mijn eigen opa en oma bijvoorbeeld, how cute. Hoe ze praten over moderne dingen, waar ze niks van begrijpen. Dat is toch lief?

- Dat ik vrienden en vriendinnen van vroeger vaak nog na een aantal jaar mis? En als ik me af vraag hoe we uit elkaar zijn gegroeid, snap ik er eigenlijk echt niks van.Nou, jullie zijn vandaag weer 10 feitjes wijzer geworden. Hopelijk vonden jullie het leuk om (weer) wat meer over mij te weten te komen!

Bedankt voor het lezen!

xoxo

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! High five voor de stress.. ook de laatste van vriendinnen ken ik helaas heel erg & ook het meer willen shoppen komt bekend voor :( Dat over bloggers heb ik ook wel een beetje, maar dat komt omdat bloggers eigenlijk heel open zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen