zondag 3 maart 2013

Inspiration: Jewelry

Sieraden, perfect om je outfit nét dat beetje meer te geven. Om jezelf net een beetje meer te laten opvallen of om je look net een beetje meer chic te maken. Vandaar dat jullie vandaar wat inspiratie kunnen opdoen wat betreft sieraden. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat ik als eerste super vet vind zijn dingen met een betekenis, een spreuk die je de hele dag door kan lezen en welke je dan goede hoop geeft. Deze armbanden zijn enorm simpel, maar hebben wel een grote betekenis. Wauw! 


Wat je de laatste tijd enorm vaak ziet zijn zulke kettingen. Een simpele lange ketting met een leuk hangertje er aan. Persoonlijk vind ik dit super leuk, maar je moet het wel goed combineren. Soms zie ik mensen met zo'n ketting en dan denk ik, hmmm had beter gekund! 


Ook dit is helemaal in. En ook ik vind het super mooi. Al moet ik toegeven dat ik het zelf nog nooit heb gedragen, ik heb zelfs niet zo'n oorbel in huis.. geen idee waarom, misschien moet ik nog even aan het idee wennen?


En tot slot: ringen! Wauw, die maken je outfit echt helemaal compleet. Prachtig gelakte nagels en dan zo'n ubervette ring it is! I love it!

Wat vinden jullie? Zijn jullie het een beetje met mij eens of juist totaal niet?

Bedankt voor het lezen

xoxo

1 opmerking: