dinsdag 19 maart 2013

Inspiration: nailart

Nailart, een fenomeen dat je de laatste tijd op zo ongeveer alle blogs tegenkomt. Persoonlijk heb ik er totaal geen talent voor, ik weet niet wat het is. De linkerhand wil nog wel lukken maar als ik dan bij rechts aankom, nou ja, laten we het er maar gewoon niet over hebben. Desalniettemin weet ik best wel wat ik wel en niet mooi vind. Vandaag kunnen jullie een kijkje nemen in de nailarts die ik enorm mooi vind. Benieuwd? Lees dan snel verder!\Hopelijk kunnen jullie hier enige inspiratie uithalen. Zoals ik al eerder zei, ik heb hier echt no talent voor, maar ik ben enorm benieuwd of jullie dit wel hebben!

Dus, heb jij een enorm mooi kunstwerk gemaakt op je nagels? Dan ben ik daar erg benieuwd naar. Stuur een link van je blogartikel waarin je dit behandelt, of stuur een mail met daarin een foto van je kunstwerk. Super leuk! Natuurlijk zal ik de inzendingen ook nog eens vermelden op mijn blog, want hoe meer inspiratie voor anderen hoe beter!

Bedankt voor het lezen

xoxo

5 opmerkingen:

 1. altijd fijn om nail art inspiratie op te doen! Jammer alleen dat ik het zelf niet zo mooi kan ^^ die met roosjes & die met het kruisje/doodskopje zijn echt heel gaaf, maar ook het sailor idee vind ik heel leuk^^ misschien moet ik weer eens wat gaan doen met m'n nagels :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk al die foto's! :-)
  Ik hou van nailarten, en op mijn blog staan volop foto's voor als je nog meer inspiratie zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, alleen ben ik totaal niet handig in nagels lakken, zeker als ik kleine details moet aanbrengen. Jammer, want het is zo leuk!

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen