donderdag 14 maart 2013

Review: Catrice False Lash Fibres Mascara

Ik was altijd gewend om de mascara's van maybelline te kopen, maar die waren toch eigenlijk altijd wel redelijk duur en dat begon ik eigenlijk een beetje zonde te vinden. Dus besloot ik er op te wagen en heb ik twee goedkopere mascara's gekocht. één van essence en één van catrice. Vandaag zal ik jullie de mascara van catrice laten zien en zullen jullie mijn oordeel hierover horen. Ik betaalde hier volgens mij €4,99 voor, maar daar ben ik niet 100% zeker meer van. In het begin was ik hier een beetje sceptisch over .. zo'n goedkope mascara, zal dat wel fijn zijn? De eerste keer dat ik hem gebruikte vond ik hem verschrikkelijk. Ik kreeg mijn wimpers echt totaal niet in een goed model.. Maar toen ik heb nog een keer had gebruikt vond ik hem opeens wel erg fijn, geen idee hoe dat kan, maar het was echt zo.

Ik vind dat de mascara erg leuk uitziet, niet te simpel en niet te overdreven. Prima dus. Ik had het persoonlijk leuker gevonden als de kleur roze was, maar oke, ik houd nou eenmaal van roze! (haha)


Ik vind het borsteltje redelijk fijn, het is wel zo dat er soms wat klontjes in het borsteltje achterblijven, maar dit heeft niet echt effect op het resultaat op je wimpers, dus dat is prima. Verder zijn er na aanbrengen bij mij in ieder geval geen klontjes in mijn wimpers te ontdekken en zitten mijn wimpers ook niet aan elkaar geplakt. Erg fijn dus!

Kortom, ik ben echt heel erg tevreden over deze mascara, hoewel ik dat eigenlijk niet had verwacht. Ik gebruik hem nu vrijwel iedere dag en ben er nog steeds erg tevreden over! Een aanrader dus!

Hebben jullie andere, of juist dezelfde ervaringen? Ik hoor het graag!

Bedankt voor het lezen!

xoxo

3 opmerkingen: