vrijdag 15 maart 2013

Review: Maybelline dream fresh BB

Jaaa i know, deze ligt echt al súper lang in de winkel. Maar hé, wat maakt het uit, heb nou eenmaal niet enorm veel tijd om alle winkels af te gaan. Dus, een béétje laat, maar toch een review van deze BB cream van Maybelline voor jullie.Ten eerste: waar halen jullie toch al die enorme negativiteit vandaan? Ik heb serieus vrijwel alleen maar negatieve reacties gelezen over dit product, maar dat maakt mij juist benieuwd om hem toch te gaan testen. Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!
De kleur is voor mijn huid echt perfect, hij is niet te donker en niet te licht. Ik heb in sommige reviews gelezen dat mensen eruit gingen zien als een wortel, nou dat is bij mij absoluut niet het geval. Ik vind dat de cream heel makkelijk aanbrengt, niet te dik, niet te dun en gewoon goed uit te smeren.

De dekking had wat beter gekund, maar ik heb persoonlijk geen enorm dekkend spul nodig, dus voor mij is deze BB cream prima. Hieronder nog een onzuiverheid met en zonder BB cream.

 Verder merk ik dat hij echt verfrissend is, je hebt niet echt het gevoel dat je een laagje op je gezicht hebt, wat ik persoonlijk echt vreselijk vind!


Op het linker plaatje heb ik nog geen BB cream aangebracht, op het rechter plaatje wel. En ja ik zie ook dat ik niet heel mijn arm heb volgesmeerd met BB cream. dat vond ik zelf een beetje zonde. Zoals je zit is de dekking niet perfect maar naar mijn mening goed genoed. 

Heb jij andere ervaringen of deel je dezelfde? Ik ben benieuwd!

Bedankt voor het lezen!

xoxo9 opmerkingen:

 1. Heeeee,
  ik heb je geomineerd voor de liebster award http://sevenrandomgirls.blogspot.nl/2013/03/liebster-award.html#more Ik weet niet of je al eens eerder genomineerd bent ofzo maar toch :)

  xx Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit! (:

  bekijk ook mijn blog! (= http://www.placetobeyourself.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heei meid!

  Leuk artikel!
  Ik zag dat je undercover-beauty volgde via bloglovin!
  Zoals je misschien hebt meegekregen gaat UCB overstappen naar wordpress! Vergeet niet om mijn nieuwe blog te volgen!

  Liefs,
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen