donderdag 21 maart 2013

Shouldn't it be spring yet?

Jaaahoorr, het is lente. Me so happy. Gistermiddag was kwam de zon over een bepaalt punt heen waardoor de dagen vanaf vandaag langer zijn dan de nachten. Helaas lijkt de weerman daarboven het hier niet hélemaal mee eens te zijn. Hallo? Sneeuw? Are you crazy?! En een hele leuke bijkomstigheid: ik. haat. sneeuw. Wát een drama. Gister was echt een rotdag. Op de heenweg moest ik een enorme hagelbui trotseren en wanneer ik dacht dat ik het eindelijk had gehad, mocht ik op de terugweg ook nog eens een gevecht aangaan met een sneeuwstorm. Wat heb ik toch een topleven.


Ik denk dat ik ga emigreren. Als het nog één keer gaat sneeuwen dit jaar ga ik echt huilen. Ik heb het zó gehad met die drab. Gatverdamme. Dat je over straat moet lopen en elke keer glibbert je voet weg, dat je met je fiets in elke bocht moet uitkijken dat je niet onderuit gaat en dat je als je aan het fietsen bent een enorme plas over je heen krijgt door een autobestuurder met no-respect voor meisjes in de sneeuw, regen, kou of hagel op de fiets. How nice. Herkenbaar?



Maargoed, vandaag gooien we het even hélemaal om. Weg met die negatieve gedachtes die dit vreselijke weer met zich meebrengt. Ik zeg, hallo lente! Mijn idee: als we allemaal even héél lief doen tegen de natuur, misschien wordt het dan daadwerkelijk ook wel lente? Niet? Helaas.. zo zit het niet. Wil de lente niet naar ons komen? Dan gaan wij wel naar de lente toe! Kan het niet buiten? Dan maar binnen! Heerlijk met een kopje warme drank, een koekje (of bak chips natuurlijk ...) voor de tv, laptop of tablet met een bloglovin account met nog tientallen posts die je nog kan lezen. Dat is genieten.

Ook zo toe aan de lente? Laten we haar met z'n alle welkom heten!

Bedankt voor het lezen!

xoxo

ps. Volg je mij al op bloglovin? :)

1 opmerking: