vrijdag 24 mei 2013

Favourite music #2

Ik vond het weer eens tijd worden om een update te geven van mijn favoriete muziek van dit moment. Zeker omdat ik nu midden in mijn eindexamens zit vind ik het heerlijk om af en toe eens even de muziek enorm hard te zetten en even lekker niet aan school te denken. Vandaag dus mijn favoriete liedjes van dit moment. Benieuwd?Stay - Rihanna


Wat een topnummer is dit, ik kan hier zo vaak naar luisteren en hij blijft mooi. Het begin vind ik heel subtiel en het refrein juist weer heel krachtig. Typisch Rihanna natuurlijk, maar ik houd er wel van. Normaal ben ik geen grote fan van Rihanna maar dit liedje spreekt me gewoon erg aan.

Hoe - Nielson & miss Montreal


Dit vind ik ook zo'n heerlijk nummer om mee mee te zingen. De tekst ja, niet echt heel speciaal ofzo, de melodie ook niet, de stemmen ook niet. Toch vind ik dit liedje erg leuk! Gewoon, puur om even helemaal bij los te gaan. Top!

Birds - Anouk


Ja ik heb echt geen idee hoe dit komt, maar ik vind het gewoon een ontzettend mooi nummer. Enorm veel mensen verklaren me voor gek, maar ik vind het gewoon heel emotioneel. Het is prachtig gezongen en de emotie die Anouk er in legt vind ik ook erg knap. Daarnaast vind ik de tekst ook erg mooi, niet vrolijk, maar juist heel somber. Hier word je zelf niet echt vrolijk van, maar ik houd ook wel van dit soort nummers.

Hebben jullie ook favoriete muziek op dit moment?

xoxo

2 opmerkingen: