woensdag 1 mei 2013

Oriflame Tender care protection balm

Al een hele tijd heb ik deze balsem in huis, maar ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan hoe vaak ik dit product wel niet gebruik! Het is de tender care protection balm van Oriflame, een merk waar vele van jullie wel bekend mee zullen zijn. Benieuwd naar wat ik er allemaal over te vertellen heb? Lees dan zeker even verder!


Wat een topproduct! Het is echt een alles-in-1 balsem, je kunt hem voor van alles gebruiken. Van wondjes tot droge handen, van schrale lippen tot muggenbulten. Alles, en het lijkt nog bij alles te werken ook. Dit product wordt vaak beschreven als het 'wonderpotje', en deze bijnaam maakt het product dan ook helemaal waar!

Ik vind ook het uiterlijk van dit product enorm leuk. Het potje lijkt minuscuul te zijn, maar hij gaat echt mega lang mee. Daarnaast is hij lichtroze met zilveren accenten, how girly!  


Het lijkt een simpele, transparante balsem. Helaas zit er wel een geurtje aan, waar ik persoonlijk geen grote fan van ben, maar deze geur trekt snel weg op het moment dat de balsem is aangebracht. 

Deze balsem is perfect om altijd bij te hebben, hij kan werkelijk alles aan.
Echt een enorme aanrader, dus mocht je hem nog niet in huis hebben, twijfel niet te lang want hij zal je (denk ik) niet tegenvallen!

Het product is te verkrijgen op de site van Oriflame, voor €10,- 

Hebben jullie dezelfde of andere ervaringen met deze balsem?

Bedankt voor het lezen!

xoxo

1 opmerking:

  1. Ik ben het helemaal met je eens! Ik vind dit een super fijn product; inderdaad goed voor bijna alles. Ik heb de lichtroze en ook de lichtbruine variant. ( amandel)

    BeantwoordenVerwijderen