woensdag 5 juni 2013

Festivaltime - Stylight ♥

Overal in Nederland (en het buitenland) worden op dit moment verschillende festivals gehouden. Zo ben ik bekend met Intense, Lakedance, noem maar op. Wat ik altijd leuk vind aan festivals, is de kleding die gedragen wordt. Persoonlijk houd ik wel van een beetje gek, een beetje kleurrijk en eigenlijk mag het op zo'n festival best een beetje vloeken. Maar let op: een beetje dan he (!!). Omdat ik, en jullie hierna hopelijk ook, lekker in de festival stemming ben, besloot ik om mijn favoriete festivaloutfit maar eens te gaan opzoeken. Benieuwd?

Om de leukste items bij elkaar te kunnen zoeken maakte ik gebruik van de site Stylight. Dit is een website waarop je de leukste mode-items bij elkaar kunt vinden, gesorteerd op soort item, van broeken tot rokken en van topjes tot truien. Maar, dat is niet het enige wat je op stylight kunt vinden, het heeft ook een systeem waar wij allemaal gebruik van kunnen maken.

Stylight is een website waarop je je favoriete mode-items kunt vinden, allemaal bij elkaar. Hiervoor heb je geen account nodig. Maar, om het nog leuker te maken, moet je je toch even aanmelden. Na je aanmelding kun je items 'harten', dan komen ze bij jou 'geharte' items te staan en kun je ze altijd terugvinden. Natuurlijk kun je zelf ook wat inbrengen in deze site, met jou account kun je zelf ook je leukste items en looks online zetten, ze aan anderen laten zien en op deze manier een inspiratiebron zijn voor anderen. Je items kun je plaatsen op je persoonlijke 'moodboards'. Hartstikke leuk!
Niet helemaal duidelijk? Hier een voorbeeld van een user en haar 'moodboards'.

Aanmelden is hartstikke makkelijk, binnen een paar minuten ben jij ook lid van deze leuke manier om je outfits en favoriete items te vinden, en je eigen items te delen met anderen.

Als je naar www.stylight.nl gaat zie je bovenin de onderstaande balk, klik op registreren (tweede van rechts) en vul de vereiste gegevens in.


Na aanmelding krijg je het volgende scherm te zien:Zoals je ziet, wordt alles ook op de site al prima uitgelegd. Bij de kopjes dames of heren kun je per mode-item op zoek gaan naar jou favoriete item. Vervolgens wordt je automatisch doorgelinkt naar de site waarop je dit item kunt bestellen. Let dus op: stylisch is geen webwinkel! Het is een online-community om inspiratie op te doen voor looks, je eigen looks te delen en de leukste mode-items te vinden!

Ook ik ben hier dus, zoals al eerder gezegt, op zoek gegaan om mijn leukste festivaloutfit bij elkaar te verzamelen en dit is het resultaat:

Even&Odd - Blouse - Multicolor

Als eerste besloot ik om voor dit topje te gaan. Het is een blousje zonder mouwen met aan de onderkant stof om er een strik in te maken, erg leuk en lekker luchtig. Geen overbodige luxe als je de hele dag in de volle zon staat te dansen en te springen op je favoriete muziek, toch? Dit blousje is te koop op zalando.nl en kost op dit moment €19,95!

Superdry - Jeans shorts - Blauw
Dat ik voor een short zou gaan was me vanaf het begin al duidelijk, maar welke? Ik vond er zó ontzettend veel. Uiteindelijk heb ik voor deze gekozen omdat ik de felgekleurde details erg leuk vind, zeker voor op een festival! Ook dit broekje is te koop bij zalando en kost €64,95
Vans AUTHENTIC Sneakers laag Roze
Een hele dag dansen en springen op slippers of sandaaltjes leek me geen enorm goede optie, dus ik besloot voor een paar lage gympen te gaan. Deze roze vans vind ik erg leuk en passen ook weer bij het blousje, zo komt het roze ook weer terug. Deze zijn te koop bij zalando en kosten €64,95.

 Vero Moda VAIN Vest Wit

Natuurlijk weet je het in Nederland nooit en is een vestje vaak geen overbodige luxe. Daarom besloot ik om dit vestje van VERO MODA er nog bij te nemen, om er voor te zorgen dat ik een vestje heb om om te slaan als het weer opnieuw omslaat. Dit vestje is te koop bij zalando en kost €23,95.

Natuurlijk zocht ik ook nog wat accessoires uit,voor meer accesoires klik je op deze link!

Triwa BRASCO Horloge BeigePieces GABRIELLA Armband TurquoiseClub Manhattan SPIKES Oorbellen zilverkleurigClub Manhattan Armband goudkleurig
Ik krijg nu al de kriebels om een leuk festival te bezoeken, helaas zit dit er voor mij niet in dit jaar. Zoals jullie hebben gezien is stylight een enorm leuke en vooral handige site om snel en gemakkelijk de leukste items voor jou outfit te vinden!

Ga jij zit jaar nog een festival bezoeken? 

xoxo

3 opmerkingen: