maandag 3 juni 2013

Spam je blog! #3

Het is weer tijd voor een spam je blog! Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken, en ik merk vaak dat jullie daar ook veel plezier aan beleven. Het is altijd fijn om op een rustige avond de blogwereld te betreden en verschillende blogs te bekijken, en wat is er leuker dan een nieuwe blog ontdekken waar je het helemaal mee eens bent, waarop artikelen staan die je mega interessant vind en waarin jij je herkent.Heb jij een blog die je graag met meer mensen wil delen, plaats dan in de reactie een link met je blog, waarover hij gaat en wat jij denkt dat mensen op jou blog graag willen lezen. Plaats deze reactie dus snel en geniet van de blogs van de andere reacties die hieronder (of ergens anders onder) zijn geplaatst en geniet van een heerlijke zondag-blog-avond! Have a good evening!

xoxo

7 opmerkingen:

 1. Jaaa! Diolifestyle.blogspot.nl is een lifestyle blog vol met artikelen over fashion, vintage, reviews, shoes, food, lifestyle en nog veel meer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Mijn blog is anneliemajlen.nl Ik blog vooral over beauty en af en toe fashion en lifestyle. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woohoo! Ik ben Eefje en blog over beauty en fashion op http://beautytalk.be, ook reviews en some personal stuff! Je kan me volgen op FB en Bloglovin en sinds kort heb ik een pagina gemaakt speciaal voor Belgische en Nederlandse Beautyblogs! Jullie mogen allemaal legaal spammen op deze pagina! https://www.facebook.com/beautybloggerspagina
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blog dagelijks op www.bmdd.wordpress.com over beauty, fashion en lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn blog is catsanddresses.blogspot.com
  Het gaat voornamelijk over fashion, lifestyle en wat persoonlijke dingetjes (:
  Ik vind je blog erg leuk, volg je nu alvast op Bloglovin!
  Volg jij mij misschien terug?

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi There!

  Mijn blog: www.beautybybente.jouwweb.nl
  Ik post er bijna dagelijks artikels, en houdt mijn blog iedere dag bij!

  Leuk trouwens dat je zo'n spam-artikel doet :)

  xoxo Bente

  BeantwoordenVerwijderen