vrijdag 31 januari 2014

Travel Wishes #2 - New York

  


Een plaats waar ik ook nog zó graag ooit heen zou willen, waarbij ik wel voor jullie durf te spreken dat de meeste van jullie daar ook best heen zouden willen. Een plaats met enorm hoge gebouwen, een totaal andere cultuur als in Nederland en een plaats waar je helaas veel geld voor moet betalen en lang voor in het vliegtuig moet zitten: New York.


Een prachtig plaatje als je het mij vraagt. De enorm hoge gebouwen, met de authentieke klokken. Twee echte kenmerken van New York. Daarnaast de gele taxi's en de enorme drukke, brede en grootste wegen, zo gaaf.


Dit uitzicht wil iedereen toch wel een keer in het echt hebben meegemaakt. De prachtige skyline van New York, vanaf een hoge flat in de stad. Het duidelijke verschil in hoogtes, dikte en het uiterlijk van de verschillende gebouwen maakt dit uitzicht prachtig.


Een ander beeld van New York, geen rust meer, geen prachtig uitzicht. Nee, juist enorme drukte met veel kleur en verschillende billboards waarop reclame wordt getoond. Persoonlijk voel ik me meer aangetrokken tot het uitzicht en de omgeving die eerder langskwamen, maar dit vind ik toch ook wel het bezoekje waard.


Dit is toch gewoon prachtig ...

Ben jij al ooit in New York geweest, of staat dit ook nog op jou travel wishlist?

xoxo

4 opmerkingen:

  1. New York staat zeker ook op mijn tavel wishlist! :D Gave foto's heb je uitgezocht! :) Hoop voor je dat je ooit de kans krijgt om erheen te gaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh New York! Tuurlijk staat dat op mijn wishlist, het lijkt me zo gaaf! Ik zou er dan wel lang naartoe willen om echt alles te kunnen zien een meemaken :D ooit zullen we daar naartoe kunnen, hoop ik ^^

    BeantwoordenVerwijderen