zaterdag 1 februari 2014

Review: kiko nailpolish

Toen ik na héle lange tijd besloot om mijn nagels weer eens te lakken, dook ik maar weer eens in mijn stash. Ik kwam uit bij deze prachtige kleur van KIKO. Het is nummer 342 en de kleur is een beetje blauw-groen. Helaas kreeg ik het niet helemaal goed op de foto.. I'm sorry! Benieuwd? kijk dan snel verder!


Dit is de nagellak. Helaas lijkt de nagellak op de foto's heel fel blauw, terwijl hij eigenlijk meer een groen-blauwe kleur heeft. Ik vind de werkelijke kleur een stuk mooier helaas, maar ik wilde toch graag over dit nagellakje vertellen.


Nummer 342 dus.


Dit is de kleur op mijn nagels. Helaas bijt ik nog steeds mijn nagels en kom ik nog steeds op geen enkele manier vanaf.. echt heel vervelend. Vandaag had ik een goede dag en hield ik in ieder geval een beetje nagel over. De lak brengt fijn aan, niet te dik en niet te dun. Hij dekt in twee laagjes.


Het kwastje is zoals we van KIKO gewend zijn, erg fijn. Het kwastje is dun, maar als je de lak aanbrengt valt hij op zo'n manier uit elkaar dat ik mijn hele nagel in één keer kon lakken. Dit vind ik persoonlijk erg fijn omdat ik hierdoor ook totaal geen strepen op mijn nagels krijg. 

Wat vind jij van deze nagellak? Heb jij andere ervaringen met KIKO nagellak? 

xoxo

2 opmerkingen: