woensdag 2 maart 2016

Wat je allemaal met krijt kan doen

De laatste tijd zie je het op veel webshops, maar vooral veel op pinterest en andere blogs. Ik heb het over krijt(bord). Het krijt lijkt te zijn verplaatst van as kind op de stoep krijten, naar je huis decoreren met een krijtbord, krijtbordsticker of andere leuke ideeën. Omdat ik het zelf erg leuk vind wilde ik vandaag een aantal leuke ideeën met jullie delen en ben ik erg benieuwd wat jullie er van vinden.


Dit vind ik bijvoorbeeld super leuk, een kalender waar je met krijt de maand en afspraken in kunt vullen. Je kunt dit dus gewoon iedere maand opnieuw gebruiken en dus hoef je het maar 1x aan te schaffen. Je kunt dit natuurlijk ook maken per week zoals op de afbeelding hieronder. Ik vond de bovenstaande afbeelding en nog vele anderen op aliexpress.com.

schoolbord
Een andere favoriet blijven toch de quotes voor op de muur. Deze is van illustrator Shanna en vind ik persoonlijk erg leuk. Op haar site (zie link) vind je overigens nog heel veel andere leuke en inspiratievolle quotes, dus neem zeker eens een kijkje. Ik zou persoonlijk niet mijn hele muur op deze manier vullen, maar een leuke quote staat natuurlijk ook erg leuk in een fotolijstje of op je deur.


Ook erg leuk, zeker voor een feestje, zijn de krijtbord tekstballonnetjes. Je kunt hier dus zelf je tekst op schrijven en er vervolgens leuke foto's mee maken met je vrienden en vriendinnen. Dit levert ongetwijfeld grappige en onvergetelijke situaties op. Ik vond deze op aliexpress.com

Ik vind het super leuk hoeveel je met krijtbordstickers kunt doen en hoe persoonlijk je iets hiermee kunt maken. Wat vinden jullie? Hebben jullie nog meer leuke ideeën?

Liefs,
Susan

2 opmerkingen:

  1. Je kan er inderdaad zo veel mee! Super leuk :D ik heb zelf nooit zo veel ideetjes, kijk graag rond op bijvoorbeeld Pinterest.

    BeantwoordenVerwijderen