zondag 24 februari 2013

Review: Essence 3D eyeshadow

Op héél veel (beauty)blogs is dit product al voorbij gekomen, maar ook ik hem hem ein-de-lijk in huis. Ik was hier echt super benieuwd naar omdat ik er redelijk veel goede verhalen over had gelezen en dus besloot ook ik om hem aan te schaffen. Ik heb voor de kleur 08 irrisistible vanilla latte gekozen. Deze heb ik gekozen omdat ik meestal nude kleuren op heb naar school. En aangezien je 5 van de 7 dagen op school zit is dit dus het grootste gedeelte van mijn tijd.


Ik vind de buitenkant van de oogschaduw er redelijk basic uitzien, maar dat zijn we denk ik ondertussen wel van essence gewend. Dat het er basic uitziet zorgt er ook wel voor dat het er chic uitziet. Het stikkertje met WOW! vind ik er wel een beetje goedkoop uitzien, ik snap daardoor dat sommige mensen denken dat het oogschaduw is voor kleine kinderen. (geen idee waarom, maar daar doet het me een beetje aan denken)


De oogschaduw zelf vind ik erg fijn, hij brengt fijn aan en gaat niet op allerlei plekken zitten waar je het niet wil hebben. Ik vind de kleuren ook erg mooi. De lichtste kleur zorgt voor een prachtig fris effect terwijl de donkere kleur zorgt voor wat meer diepte. Ik heb op filmpjes gezien dat mensen echt een 3D effect weten te creëren met deze oogschaduw, dit is mij helaas niet goed gelukt. Dus als jullie tips hebben. Ik hoor het 
graag!


De pigmentatie valt mij wel een beetje tegen. Ik vind hem persoonlijk niet zo sterk. Zoals op de foto hierboven te zien is, de kleuren zijn wel goed zichtbaar, maar ze springen er niet echt uit. Dat vind ik wel een nadeel aan deze oogschaduw.

Wat vinden jullie er van? Hebben jullie hem ook al aan je stash toegevoegd of laten jullie deze collectie liever aan je voorbijgaan? 

bedankt voor het lezen!

xoxo

2 opmerkingen:

 1. Hij is zo mooiii ♥
  Ik heb 03 irresisteble love (de roze)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi he!:) Volgens mij zijn ze allemaal wel mooi :) xoxo

   Verwijderen