woensdag 27 maart 2013

Review: Essence vintage District nailpolish

 Vandaag weer een review voor jullie. Zoals vele, denk ik, al wel hebben gezien heeft essence weer een nieuwe collectie nagellakjes voor ons in petto. Op het moment dat ik deze nagellak tegenkwam in een ander artikel was ik meteen verkocht, de eerst volgende keer dat ik bij de kruidvat kwam heb ik hem dan ook meteen meegenomen. Het gaat om het lake 03 antique pink.


Sorry, op de foto's lijkt het lakje wat meer oranje dan dat 'ie in werkelijkheid is.. Op deze foto's lijkt er een oranje ondertoon in te zitten, terwijl deze daadwerkelijk roze is. Ik vind het flesje er mooi uitzien, de onderkant is wel een beetje nagedaan van de catrice lakjes, vind ik. Zo lijkt het in ieder geval.


Het kwastje is redelijk fijn, zoals we van de essence lakjes gewend zijn, zijn deze kwastjes niet dik. Helaas, ik vind dikkere kwastjes persoonlijk een stuk fijner lakken. Wat wel fijn is, is dat de lak redelijk snel droogt en met één laagje al redelijk goed gedekt is. 


Op deze foto heb ik maar één laagje van de nagellak op, niet slecht vind ik zelf. Meestal heb ik twee lagen op, maar omdat ik hier best tevreden over was, dacht ik dat ik het misschien beter ook zo aan jullie kon laten zien. Dan kunnen jullie zelf je oordeel bepalen. (: Ik heb een basecoat en een topcoat op mijn nagels, vandaar dat de nagellak zó glimt, zonder de topcoat is hij niet mat, maar glimt hij niet zo erg als op de foto. 

Vinden jullie dit lakje ook zo mooi?

Bedankt voor het lezen!

xoxo


6 opmerkingen: