dinsdag 2 april 2013

Review: catrice eyeshadow mono

Terug van (veel te lang) weggeweest, i'm sorry. Ik had de laatste dagen zoveel tijd maar op een of andere manier vloog de tijd voorbij. Maargoed, i'm back. En wel meteen weer met iets wat jullie altjid graag lezen: beauty. En wel een oogschaduw. Het is dan maar een oogschaduw mono, maar ik ben zo erg onder de indruk van dit product, dat ik hem toch graag met jullie wilde delen. Het gaat om de oogschaduw 410 c'mon chameleon.


Dit is de kleur, in de houder lijkt hij mooi donkergroen. Met de nadruk op lijkt. Hier komt dan ook de naam van dit product vandaan. Een cameleon veranderd constant van kleur, deze oogschaduw kan er ook wat van. 


Zoals we van catrice gewend zijn, ziet de verpakking van het product er strak en verzorgt uit. Ik vind dit persoonlijk een chic effect geven, ik houd er in ieder geval wel van. 


Zoals ik al eerder aangaf, deze oogschaduw is een kameleon. Hij lijkt groen, na aanbrengen lijkt hij bruin. Maar op sommige momenten, als het licht nét even goed valt, lijkt hij opeens weer groen. Soms neigt de kleur naar lichtgroen, soms naar lichtbruin. Je moet dus wel oppassen met welke look je deze oogschaduw draagt, om vloeken te voorkomen. hint hint.

Wat vinden jullie?

Bedankt voor het lezen!

xoxo

2 opmerkingen: