donderdag 30 januari 2014

OOTD #2 - simple but classy

Vandaag na hele lange tijd weer een outfit of the day voor jullie. Ik besloot om er niet teveel over na te denken en puur op de foto te zetten wat ik vandaag had aangetrokken om weer een dagje met de kindjes op mijn stage te gaan spelen. Ik merk dat ik vaak naar deze kleren grijp omdat ze gewoon mega comfortabel zitten. Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Like i said, simple. Ik draag een zwarte leerachtige broek van de New Yorker. Ik betaalde er €19,95 voor en helaas moet ik bekennen dat de mooie glans die erop zat er al héél snel vanaf is gegaan ... maar wat wil je ook voor zo'n prijsje. Daarboven draag ik een spijkerblousje van H&M, deze kostte in de sale nog maar €10,- dus die kon ik echt niet laten hangen. Tot slot draag ik deze sjaal. Ik ben normaal totáál niet van de panter/tijger/luipaard-print, maar in combinatie met dat blauw vind ik het toch wel erg leuk!


Zo komt de glans van de broek wellicht wat beter over. Ook vind ik het erg leuk dat de knoopjes op het blousje een soort parelkleur hebben. Dit maakt het toch wat meisjesachtiger. De blouse gaat ook dicht met dit soort knopen, in de vorm van drukknoopjes. 


Weinig sieraden. De linkse armband komt van Biba en de rechtse armband komt van Buddha to Buddha. Wil je meer weten over mijn liefde voor Buddha to Buddha klik dan hier. Mijn nagellak is van Kiko en de review hiervan vind je in het artikel van 1 februari 2014. 

Dan was dit de outfit die ik vandaag heb gedragen (29-1-2014). Wat vinden jullie ervan? Willen jullie vaker OOTD'S?

xoxo


2 opmerkingen: