maandag 22 februari 2016

Filmtip: Brasserie Valentijn

Houd je van komedie en romantiek, dan is deze film voor jou zeker een aanrader. Voor een spannende actiefilm hoef je geen kaartje te kopen voor deze film, maar dat maakt hem zeker niet minder leuk. Wellicht heb je het al in de reclame gezien, maar Brasserie Valentijn is een romantische komedie dat zich afspeelt in (hoe toevallig..) Brasserie Valentijn.Op de site van de film (Brasserievalentijn.nl) vind ik het volgende citaat:
'Brasserie valentijn is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef kok Angelo. 14 februari is de dag van de liefde: één van de drukte avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een passend liefdesmenu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Ze heeft alles onder controle in het Brasserie. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat en tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep..'

Veel meer ga ik natuurlijk niet over de film vertellen om spoilers te voorkomen, maar ik vond het echt een enorm leuke film. Wil je een gezellig avondje met vriendinnen en een filmpje pakken, met deze film is er een garantie op een humoristische en romantische avond in de bioscoop.

Heb jij Brasserie Valentijn al gezien?

Liefs,
Susan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten