woensdag 24 februari 2016

Mijn top 5 favoriete blogposts van de afgelopen week

Omdat ik heel veel blogartikeltjes lees, leek het me leuk om met jullie zo nu en dan eens mijn meest favoriete artikeltjes van andere bloggers te delen. Vandaag mijn 5 favoriete artikeltjes van de afgelopen week.

1. Anne schreef de afgelopen twee artikelen met hierin zeer handige blogtips, namelijk deel 1 en deel 2. Ze beschreef o.a. hoe je handig gebruik kunt maken van sociale media en hoe je je oude artikelen weer een opfrisbeurt kunt geven. Ik vond dit persoonlijk een erg handig artikel en wilde het daarom graag met jullie delen.

2. Teske gaf mij een hoop positieve energie door een artikeltje te schrijven met tips om de dag beter te maken. Ik vond het een erg leuk idee en ik heb er ook zeker wat aan gehad, vandaar dat ik jullie deze tips zeker niet wil ontnemen en hoop dat jullie hierdoor ook een (iets) fijnere dag gaan hebben!

3. Iris schreef een artikeltje over typische kenmerken van een blogger. Ik vond dit een erg grappig en herkenbaar artikel en ben erg benieuwd of jullie je ook herkennen in (een van) deze kenmerken.

4. Om nog even in de positieve vibe te blijven, Linda schreef een artikeltje over hoe je uit je comfort-zone kan komen en wat dit je kan opleveren. Let's do this!

5. En om dan nog een béétje serieus af te sluiten, schreef Marlotte over vier dingen die onschuldig lijken, maar eigenlijk niet zo gezond zijn als gedacht. Ik vond dit zelf best schokkend, omdat ik er nog niet op die manier over had gedacht.

Hopelijk kunnen jullie hierdoor nog lekker eventjes aan het lezen. Welk artikel is jou het meest bijgebleven de afgelopen week?

Liefs,
Susan

1 opmerking:

  1. Ik vond de post met de blogtips van Anne heel interessant zitten zeker dingen in die ik weer meeneem.

    BeantwoordenVerwijderen