zaterdag 20 februari 2016

Inspiratie: sportleggings

Persoonlijk sport ik altijd in een sportlegging. Winter, zomer, koud, sneeuw, binnen of buiten ik ben altijd aan het sporten in mijn favoriete sportleggings. Zelf heb ik twee favorieten: een zwarte met roze details van de H&M en een zwarte met neon-letters van nike. Maar om jullie nou even mee te laten genieten van mijn verslaving aan het dragen van sportleggings (dat wil zeggen: ik draag hem ook gewoon thuis omdat hij lekker zit), heb ik vandaag de leukste die ik kon vinden voor jullie op een rijtje gezet.

adidas - Ultimate Fit Triax Lange Legging Black AJ5067
Deze sportlegging vind ik erg gaaf omdat hij zwart is, maar toch niet zo simpel als de meeste sportleggings. Het patroon maakt het net iets anders en dat vind ik persoonlijk heel leuk. Deze zwarte legging met driehoekpatroon komt van adidas en kost €65.


Deze sportlegging vind ik erg leuk. Ik heb hem dan ook zelf, maar bij zijn de letters neon-groen. Hij zit erg fijn en scheelt gelukkig een stuk met de prijs van de vorige legging. Deze legging is van nike en kost €30.


Omdat ik de vorige twee leggings wat prijzig vond, ging ik op zoek naar een goedkoper alternatief. Ik kwam uit bij een donkerblauwe legging van only en deze kostte €19,95. Dat lijkt me een prima prijs voor een fijne sportlegging.

Sport jij ook graag in een sportlegging? En wat is jou favoriete merk?

Liefs
Susan


2 opmerkingen:

  1. Goede tips allemaal! Sportleggings zijn zo ideaal! Ik heb er nog geen van Nike, moet maar eens snel naar de winkel gaan :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er twee van Nike! Zijn prijzig maar heb er al jaren plezier van!

    BeantwoordenVerwijderen