donderdag 18 februari 2016

Wat zeggen de emoticons van whatsapp over mij?

Vaak zie ik op internet video's en berichten over emoticons. Je weet wel, die poppetjes die je op whatsapp kunt gebruiken. Maar wat zeggen deze emoticons nou eigenlijk over jou? Je kunt je voorstellen dat, wanneer je heel vaak een huilende emotie gebruikt, je misschien een tijd erg verdrietig bent geweest. Ik nam de proef op de som en besloot mijn drie laatst gebruikte emoties te bekijken en te kijken wat dat voor mij zou kunnen beteken.

1. de spierbal Haha, ja dit is wel toepasselijk voor mij. Ik gebruik deze emotie oprecht heel vaak en om verschillende redenen. Als ik tegen iemand zeg dat ik heb gesport gebruik ik hem, maar ook als ik hoor dat iemand anders heeft gesport. Als iemand zegt dat hij iets gaat doen waar ik blij mee ben dat ik het niet hoef te doen gebruik ik hem, maar ook als ik iets ga doen waar iemand anders blij mee is. Ook merk ik dat ik hem soms sarcastisch gebruik. Als iemand mij vertelt dat hij/zij iets heeft gedaan en ik op een sarcastische toon wil zeggen: nou nou, goed hoor! Hahaha, oké misschien een beetje gemeen.

2. het kushartje


Nou, hier blijkt dan toch dat ik nog enige vorm van liefheid bij me draag, haha. Ik gebruik deze emotie heel vaak. Om iemand sterkte te wensen, te zeggen dat ik iemand mis, van iemand hou of iemand snel weer wil zien, maar ook als ik iemand wil bedanken gebruik ik deze graag. Naast al deze redenen vind ik hem ook gewoon heel schattig, haha.

3. de 'ik moet huilen van het lachen' emoticon
'
Haha, ja deze gebruik ik ook heel vaak. Ik lach gewoon heel vaak. Om anderen, maar ook heel vaak om mezelf. Met mijn vriendinnengroepje gebeuren nou eenmaal vaak dingen waar de anderen heel hard om moeten lachen, en als ja elkaar dan niet in real-life ziet, dan moet je op een andere manier duidelijk maken dat je het niet zomaar grappig vindt, maar echt super grappig.

Dit zijn mijn drie laatst gebruikte emoties, wat zijn jou drie laatst gebruikte emoties?

Liefs
Susan

1 opmerking: